De gemeente Zoetermeer en verschillende andere organisaties doen samen onderzoek naar dementie in Zoetermeer. Wat weten Zoetermeerders over dementie en welke ervaringen hebben zij met dementie? 

Het aantal mensen met dementie in Zoetermeer neemt toe. Daarom vinden de gemeente Zoetermeer en andere betrokken organisaties het belangrijk om te weten wat de inwoners in Zoetermeer weten over dementie en welke ervaringen zij hebben met dementie.

Woont u in Zoetermeer of Benthuizen en bent u tussen de 40-75 jaar oud? Dan vragen we u om uw hulp: wilt u een korte (digitale) vragenlijst invullen? Wanneer het u zelf niet lukt om dit digitaal te doen, kunt u iemand anders vragen om u te helpen. Als het maar wel uw eigen antwoorden zijn. Het gaat om uw eigen mening en uw persoonlijke ervaringen. Er zijn geen goede of foute antwoorden. De vragenlijst kunt u invullen tot maandag 20 december 2021.

Hiervoor kunt u onderstaande QR-code gebruiken:

Scan de code om de vragenlijst in te vullen

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking,

Namens: Plicare en Vierstroom Zorg Thuis, InZet,  Alzheimer NL afdeling Haaglanden, GGD Haaglanden, Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer (SGZ) en de Gemeente Zoetermeer.

 

terug naar de homepage

Oudere dame aan het appen met mobiele telefoon