Heeft u een uitnodiging ontvangen voor een corona-boostervaccinatie? U kunt via de GGD een afspraak maken om die boosterprik te halen op het Stadhuis Forum in Zoetermeer. Als u in of vóór 1947 geboren bent, kunt u alvast online een afspraak maken, daarvoor hoeft u niet op uw uitnodigingsbrief te wachten.

De boosterprikken worden tot het eind van het jaar gegeven, op dinsdagen, donderdagen en vrijdagen. Voor een boosterprik moet u wel altijd eerst een afspraak maken. Dit kan online via www.coronavaccinatie-afspraak.nl of telefonisch via het telefoonnummer dat in uw uitnodigingsbrief staat. 

De gemeente Zoetermeer zoekt ook nog naar een andere locatie die geschikt is voor het geven van de boosterprikken. Zo kunnen Zoetermeerders als ze dat willen de boosterprik in hun eigen woonplaats halen.

Eerste en tweede prik zonder afspraak

Bent u nog niet gevaccineerd, maar wilt u dat wel? Tot het einde van het jaar kunnen Zoetermeerders op woensdag van 9.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur binnenlopen op de priklocatie in het Stadhuis voor hun éérste en/of tweede prik. Alleen op Eerste Kerstdag is de prikpost gesloten.

Voor uw 1e of 2e prik hoeft u geen afspraak te maken, u kunt gewoon langskomen. Vergeet niet om uw identiteitskaart of paspoort mee te nemen en draag een mondkapje.

(bron: gemeente Zoetermeer)

 

terug naar de homepage

foto vaccinatie in bovenarm